Rata-SM-sarja uudistuu kaudelle 2018

Rata-SM-sarja kokee uudistuksia kaudelle 2018. Gran Turismo -luokan sääntöjä laaditaan takaamaan mahdollisimman runsaslukuinen näyttävä sarja tulevalle kaudelle. Lisäksi sarja kotisivut kokevat muodonmuutokset, ja sarja ottaa askelia myös muihin sosiaalisen median kanaviin. Kilpailuissa nähdään vähintään yhtä kovatasoista rata-ajoa kuin mihin on totuttu aikaisempina vuosina.

Viime kaudella rata-ajon puolella ajettiin niin Rata-SM kuin FTCC-sarjoja. Kaksi rinnakkaista sarjaa oli lupava kokeilu, mutta tänä vuonna Rata-SM-sarjasta hiotaan ainutlaatuinen timantti. Sarjan säännöt julkaistaan pian, jolloin julkaistaan samalla sarjassa ajavat luokat. 

Rata-SM-sarjan kilpailukalenteri 2018:

Ahvenisto 16.-17.6.
Vauhtiajot 21.-22.7.
Ahvenisto 1.-2.9.
Alastaro 22.-23.9.

Rata-SM-sarja jatkaa hyvin sujunutta yhteistyötä mm. NEZ-sarjojen kanssa. V1600-luokka tulee saamaan oman luokkakatsastajan tulevalle kaudelle. Kaikissa tapahtumissa tullaan näkemään SM-luokkien lisäksi myös vierailevia luokkia elävöittämässä tapahtumaa entisestään.

Rata-SM-sarja tulee kaudella 2018 olemaan täynnä viihdyttäviä moottoriurheilutapahtumia, joista nauttivat niin kilpailijat kuin yleisökin.

Kilpailijoiden ja yleisön omia kehitysehdotuksia otetaan myös aina vastaan ilolla, sähköposti: ratasm@autourheilu.fi.

Kuva: AKK/Taneli Niinimäki

Kuva: AKK/Taneli Niinimäki

Teksti: Rata-SM tiedotus

27.01.2018

Moottoriurheilu.tv

Viralliset kisatuotteet